De opleiding

Jij wilt je rijbewijs gaan halen! Wat kunnen wij voor jou betekenen? Een goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is voor een scherpe prijs. Na de intakeles beginnen jouw praktijklessen volgens het programma dat met jou is afgesproken. Wij maken met jou een afspraak en komen je binnen de regio Arnhem op het afgesproken tijdstip en locatie ophalen voor de rijles.
Je leert stap voor stap op een juiste manier het voertuig te beheersen en te reageren op de diverse verkeerssituaties. Tijdens de les pas je de verschillende geleerde technieken toe op de openbare weg.

Jouw instructeur neemt tijdens de les, maar ook daarna, samen met jou door welke verkeerssituaties meer aandacht van je verlangen, maar ook welke situaties goed gingen. Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, zo weet je zeker dat je alle onderdelen, die nodig zijn voor het examen hebt getraind. De instructeur is bekend met de verschillende examenroutes en zal deze met jou oefenen. Zo bereid je goed voor je examen.

Hoe lang je over een rijopleiding doet bepaal je helemaal zelf, en natuurlijk in overleg met je instructeur. Bepalend is de kennis van de theorie, de frequentie waarin je lessen volgt, maar ook hoe handig je zelf bent.

Bij ons kunt u op twee manieren lessen nemen: schakel of automaat. 

Materiaal

De auto waarin je les neemt voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door het CBR om rijles te mogen geven en praktijkexamen te mogen afleggen. De auto is voorzien van alle moderne technieken waaronder; airconditioning en ABS.

<<< Vorige    Volgende >>>